14 Mart 2015 Cumartesi

Hoşgeldiniz tatlı kaçamaklara.. Dikkat, söylemediler demeyin, canınız fena halde çekebilir!..

Nüket YARGICI

Birbirine benzeyen birkaç yıldan sonra, eskilerin "Günler akıp gidiyor nasıl geçtiğini anlamıyorsun." sözünü doğrularken bulduk kendimizi. Artık, konuşurken "geçen sene" dedikten sonra  "yani iki, yok ya üç sene önce" demeye başlayınca tehlike alarmlarının çaldığını anlıyorsunuz..

Daha yolun başındayken bu şekilde hissedip, ileride boşa gecen zamana pişman olmamak adına kendimize bir söz verdik: Artık her günü farklı yaşayamasak da en azından tatillerimizde farklı şeyler yapıp yeni yerler görüp, her senemizi birbirinden farklı kılacak izler bırakacağız hayatımızda..

Ya durun bir dakika “Her günü farklı yaşayamamak” mı? Yok yok, biz bunu da yaparız!!

Düşünce güzel, ama nasıl?? Eh, burada Görkem’in payı büyük, o benden daha gözü kara, planlı ve girişimci. Biletleri masaya koydu "Gidiyor muyuz?" dedi. İnsan 6 aylık kocasına "Yok hayır! Sen git ben buradayım, iş-güç-ev duruyor" diyemez ya..;)

Ardından ilk iş, sabah 8 akşam 6 temposundaki işlerimizden ayrıldık (yani ben ayrıldım). 
Yılların birikimiyle bir yere gelmiş olan bu kısmı bir anda aralamak biraz zor oldu benim için ama ne yalan söyleyeyim köprüden önceki bu son çıkış da yaptık yaptık, yoksa hayalleri yaşamak değil arkasından "Ah keşke" demek kalacak elimize.

Sonrası mı? Blogları okuduk, notlarımızı çıkardık, çanta ve ayakkabılarımızı aldık ve eksik kalemleri tamamlayıp haftaya yola koyuluyoruz.. Gerisini hep beraber göreceğiz.

Ne yazık ki Görkem kendi işinin patronu olduğu için son güne dek yoğun çalışacak gözüküyor :(!!

İşte bu blogumuzu da "GNGEZİ.com" altında hayatın yoğunluğunun içerisindeki tatlı kaçamakları paylaşmak ve hayatımızdaki izleri daha da kalıcı kılmak için oluşturduk..

Umarım bu yolculuktan en az bizler kadar zevk alır, anılarımıza eşlik edersiniz..


Not:Yazılarımızı takip etmek için lütfen üye olun ki tüm yayınlarımız size mail olarak gelsin..Beğenilerinizi bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder