16 Temmuz 2016 Cumartesi

Güney Amerika, Kuzey Amerika ve Güney Doğu Asya turu yola Çıkış (21.03.2015)

İzmir Son Saatler
O, bu, şu derken gün gelip çattı ve yola çıkma zamanı geldi. Hazır mıyız tabi ki değiliz! 

Görkem işten akşamın bir vakti gelip gidişimize saatler kala "arabayı da sattım" deyip müjdeyi verirken hala çantalar hazır olmadığı için gecikmesine sevinsem mi üzülsem mi bilemedim! En zor kısmı ilaç ve kozmetikler, eşyaları toplarken halimiz harap. Son dakikaya kadar bir şeyler sıkıştırıyor bilgisayardan listeyi yüzüncü kez kontrol ediyoruz. 
Hey Maşallah, bagajlarımız toplamda 31 kg. Tabi ileride acısına çabuk varıp yol yakınken Rio'dan Türkiye'ye 8 kilosunu geri göndereceğiz. Ve her durakta biraz daha hafifleteceğiz.

Ve sabah saat 5'te evden çıkıyoruz. Annemle babam hiç uyumadan bizimle ayaktalar. Yazık! Onlar da perişan, mutlu ama bir o kadar da hüzünlü ve gururlu, çok karışık haldeler.




Gezi boyunca kaybolmamaları için uçuşlarda ana hedef sırt çantalarını yanımıza almak. Sadece kaybetme korkumuzun olmadığı sıvı, çakı ve fazlalık kiloları içine koyduğumuz günlük ufak çantaları bir kılıfla birleştirip bagaja veriyoruz.THY Dışhatlar CIP salonunda uçağımızı beklerken sevgili North Face çantalarımız bizimle, artık yola hazırız.




Uçakta ne yapıp edip 3 kişilik yerleri yakalıyoruz ve sonuç olarak: Kim demiş ekonomide first class konforu yok diye! Şimdi sıra WIKITRAVEL ana bilgi kaynağımızdan teker teker hedef şehirleri okumakta. Kuziciğim (Çunçun) sağ olsun bu sayfayı öğrendiğimden beri kendisine çok dua ediyorum. Ülke ülke şehir şehir her detay var. Gitmeden okumazsanız siz kaybedersiniz.



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder